Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові зловмисник втікав від патрульних на краденому авто

13 серпня близько 4 години ранку патрульні 4 батальйону почули через рацію орієнтування про викрадений на вулиці Івана Величковського автомобіль Toyota Prado сірого кольору. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Патрульної поліції львівської області.

Зі слів заявника, автомобіль рухається на виїзд зі Львова вулицею Шевченка. Екіпаж, який перебував на вулиці Городоцькій, виїхав за межі міста і очікував, що автомобіль може проїхати повз них. Через лічені хвилини поліцейські побачили ідентичний викраденому позашляховик, але зі зміненими номерами і рухався він зі швидкістю близько 80 км/год. Патрульні прийняли рішення слідувати за згаданим автомобілем.

Увімкнувши проблискові маячки червоного та синього кольору, звуковий сигнал і давши вказівку водієві зупинитися почали переслідування, бо водій проігнорував усі вимоги і збільшив швидкість до 170 км/год. Втікаючи ймовірний порушував правила дорожнього руху і виїжджав на зустрічну смугу. Під час переслідування екіпаж через рацію попросив допомогу колег. На перехресті з кільцевим рухом в селі Сокільники водій не впорався з керуванням, в’їхав у відбійних та з’їхав у кювет.

З салону позашляховика вибіг чоловік і почав втікати в напрямку приватних будинків. Поліцейські вибігли за ним і почали переслідування полем, до них одночасно приєднався ще один екіпаж і рота тактико-оперативного реагування. Правопорушника оточили і дали вказівку не чинити опору, після чого затримали.

Патрульні встановили особу затриманого, ним виявився 22-річний львів’янин. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, експертів та власника автомобіля. Він підтвердив, що це його транспортний засіб, адже на ньому встановлений трекер для відстежування. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, як раніше писало Гал-інфо, на Львівщині рецидивіст викрав автомобіль "Nissan".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ