Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові змінять схему руху маршрутів №17 та №6Н

На вул. Шевченка облаштовують квазікільце: з березня вул. Левандівську і вул. Шевченка перекриють для руху транспорту. Про це сьогодні, 27 лютого, повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської міської ради.
Фото ЛМР

У Львові тривають роботи з капітального ремонту великих вулиць. Також з 30 січня підрядна організація ТзОВ «Онур» на замовлення ЛКП «Львівавтодор» розпочала капітальний ремонт вул. Шевченка. Роботи відбуваються на відрізку від вул. Залізничної до вул. Левандівської і передбачають організацію кільцевого руху на вул. Т. Шевченка, вул. Левандівській, вул. Залізничній. На час ремонтних робіт, з 31 січня до 31 серпня, перекрито рух транспорту на вул. Залізничній, від вул. Шевченка до будинку № 21. Також з березня буде перекрито вул. Левандівську і вул. Шевченка в частині квазікільця.

«Ремонт вул. Шевченка ми розпочали з організації квазікільця. Це дуже важливий вузол для транспортної розв’язки. Для цього буде збудована додаткова проїзна частина між вул. Залізничною і вул. Левандівською, яку на схемах називаємо проектованою дорогою. Відповідно весь транспорт буде їздити по колу, що дозволить збільшити пропускну здатність.

Однак, у зв’язку з цими роботами, з 7 березня буде перекрито вул. Левандівську, а з 14 березня — вул. Шевченка в частині квазікільця. Через це буде багато змін у схемах руху транспорту", — розповідає Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Так, з 7 березня, у зв'язку з перекриттям ділянки вул. Левандівської, буде змінено схему руху маршрутів № 17 та № 6Н

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ