Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові знайшли приміщення для нового дитсадка

Сьогодні, 13 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради передав з балансу ЛКП «Агенція ресурсів Львівської міської ради» на баланс відділу освіти будівлю на вулиці М. Кричевського, 61 для облаштування там дитячого садочка, передає кореспондент Гал-інфо.

Отже, виконком передав з балансу Львівського комунального підприємства «Агенція ресурсів Львівської міської ради» на баланс відділу освіти Шевченківського та Залізничного районів управління освіти департаменту гуманітарної політики нежитлову будівлю під літерою «Б-2» загальною площею 625,6 кв. м на вул. М. Кричевського, 61 згідно з технічним паспортом, складеним Обласним комунальним підприємством Львівської обласної ради «Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки».

Як пояснила начальниця управління комунальної власності ЛМР Інна Свистун, приміщення передали для розміщення там дошкільного навчального закладу.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, у Львові 10,8 тис. дітей перебуває на черзі до дошкільних навчальних закладів. Але 1 вересня до дитсадків пішли лише 7 тис. дітей із цієї черги. Майже 4 тис. дітей не потрапили у цьому році до дитсадків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ