Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові знову кличуть людей на Київ: чоловіків – в оборонні сотні, жінок – у волонтери

У суботу, 18 січня, у Львові відновили роботу Центру організованої відправки людей на Київ. Втім, тепер ця реєстраційна локація зосереджується не у Львівській обласній раді, а у «Віденській кав’ярні» (проспект Свободи,12). Про це сьогодні, 20 січня, під час прес-конференції повідомив депутат Львівської міської ради, член робочої групи ВО «Майдан» Валерій Веремчук.

Як він зазначив, в суботу до столиці вирушив бус, розрахований на 25 осіб. Вже в неділю львів’яни стали активнішими і на Київ відправили близько сотні осіб,а нині о 15 год. –ще 70 осіб. Сьогодні ж ввечері о 22 год. буде ще одна відправка (транспорт рушає з вул. Винниченка, 30).

Валерій Веремчук закликав львів’ян активно їхати до столиці: «Наша активність, фізична підготовка, витривалість, бажання змінити країну нині потрібні перш за все в Києві!»

Насамперед він звернувся із закликом до чоловіків. Як пояснив Валерій Веремчук , вже в столиці їх скеровуватимуть в львівську дев’яту сотню, яка працює на Майдані ще від самого початку і відповідає за найважчі ділянки оборони, йдеться про периметр метрополітену та безпеку дипломатів, які перебувають на Майдані.

Що ж стосується жінок, то їх, за словами Валерія Веремчука, скеровуватимуть на волонтерські роботи на кухні, на медичні пункти тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ