Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У Львові зростає захворюваність серед дітей - школам рекомендовано призупинити навчання

8 грудня під головуванням голови Львівської облдержадміністрації Василя Горбаля та заступника голови ОДА Ліляни Гримської відбулася нарада з питань епідемічної ситуації з захворюваності на грип та ГРЗ в області та м Львові. На нараді також були присутні начальники управлінь охорони здоров’я та освіти, держсанепідслужби області та м Львова, перший заступник міського голови Олег Синютка, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На нараді було відмічено, що загальний рівень захворюваності на грип та ГРЗ є нижчим епідемічного рівня, однак спостерігається збільшення кількості захворілих на 48 тижні року у порівнянні з попереднім тижнем. На 48 тижні епідпоріг становив 90,3 при фактичному показнику 81,7. В той час як на 47 тижні ці показники становили відповідно 85,0 та 58,6. Крім того, спостерігається ріст захворюваності серед дитячого населення.

За результатами наради було прийнято рішення рекомендувати вводити обмежувальні заходи в навчальних закладах області при ускладненні епідситуації в конкретному навчальному закладі за рішенням райадміністрацій. Стосовно м. Львова рекомендовано тимчасово призупинити навчання в усіх школи міста Львова до нормалізації епідемічної ситуації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ