Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові з’явився молодіжний часопис «Балкон»

Презентація першого номеру газети «Балкон» відбудеться у четвер 19 листопада о 13.00 у галереї Василя Пилип’юка по вул. Стецька, 3а. Презентація газети проходитиме у межах тематичної фотовиставки. Свої світлини львівських балконів представлятимуть молоді фотомитці. Також на презентацію завітають відомі у Львові особистості: співаки Андріана і Василь Васильців, фотограф Василь Пилип’юк, лідер гурту «Кожному своє» Остап Панчишин.

«Балкон» - це новий молодіжний часопис, який регулярно виходитиме у м. Львові. Газету поширюватимуть безкоштовно в університетах, гуртожитках, клубах, спортзалах, тобто всюди, де перебуває молодь Львова. На шістнадцяти сторінках газети «Балкон» можна прочитати цікаву та корисну інформацію на різну тематику: спорт, розваги, молодіжне, культурне життя міста, інтерв’ю з цікавими людьми та ін.

У першому номері газети читайте ексклюзивне інтерв’ю з відомою українською співачкою Андріаною та лідером комедійної студії «Магарич» Богданом Гацуляком. Також у номері новинки кіно, музики та літератури, огляд нічного клубного життя міста, журналістське розслідування на тему «Як можна одягнутись на студентську стипендію», де у Львові і за які гроші можна пострибати з парашутом, як вирішити проблему з нестачею місця в гуртожитку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ