Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Личаківському районі сніг прибирають „на всі гроші”

Мешканці Личаківського району заборгували півтора мільйона гривень за оплату у ЖЕКи, що є частково причиною поганого прибирання тротуарів та територій безпосередньо біля будинків. Про це «Гал-info» повідомив голова Личаківської районної адміністрації Василь Білоус.
«Прибирання вулиць у Личаківському районі здійснюється в межах виділених коштів. Прибирання вулиць фінансується з міського бюджету – бачили, як там чисто. Прибирання територій біля будинків здійснюють за кошти із оплати мешканців. Був час коли мешканці долучалися до прибирання територій навколо своїх будинків. Тепер люди хочуть, щоб усе було ідеально. Ситуація із прибиранням є поганою, але сьогодні у нас біди нема», – розповів Василь Білоус.
Він розповів, що у двірників є малі заробітні плати, щоб цілий день очищати тротуари від льоду. «Як би двірникам платили не 500 гривень, а п’ять тисяч, то вони б не дві години колупали лід, а вісім на добу. А ще якби їм купили куфайки теплі. А так маємо ситуацію, яка склалася тепер. Якщо врахувати борг жителів Личаківського району за квартплату – півтора мільйона гривень – то це сума, яку сплачують за два місяці. Уявіть, якби двірники не виходили на вулиці стільки часу. У нас так виходить, що той, хто не платить, той найбільше скаржиться», – розповів Василь Білоус.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ