Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У лютому на львів’ян чекають нові квитанції за теплопостачання

З січня цього року нарахування за теплопостачання львів'янам проводитиметься за новими тарифами. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

За словами начальника служби збуту теплової енергії ЛМКП «Львівтеплоенерго» Галини Пакулець, нарахування за новими тарифами мешканці отримають у лютому. Впродовж січня споживачі теплопостачальних підприємств оплачують за послуги теплопостачання отримані в грудні торік. У лютому ж споживачі отримають квитанції за теплопостачання, спожите в січні.

Нагадаємо, у Львові, відповідно до Постанови НКРЕ, відкоригували тарифи на тепло та гарячу воду. Так, для мешканців, споживачів ЛМКП «Львівтеплоенерго» з 1 січня 2011 року плата за 1 Гкал. складатиме 179,71 грн (раніше163,37 грн), а ЛКП «Залізничнетеплоенерго» - 163,64 грн (раніше148,76 грн). Вартість гарячої води зросте у середньому на 90 коп. за 1 м.куб. і складатиме для споживачів ЛМКП «Львівтеплоенерго» 18,75 грн на 1 м.куб (раніше 17,77 грн), а для ЛКП «Залізничнетеплоенерго» - 17, 24 грн за 1 м.куб. (раніше 16,42 грн).

Вартість послуг з теплопостачання для мешканців зросте на 10%.

Національна комісії регулювання електроенергетикою ухвалила підвищення тарифів на теплопостачання для 160 теплопостачальним підприємствам України.

Підвищення тарифів викликане тим, що з 1 серпня НКРЕ підвищила вартість природного газу для теплопостачальних підприємств на 50%.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ