Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У лютому патрульні затримали 128 нетверезих водіїв

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, 128 протоколів склали патрульні у лютому на нетверезих водіїв.

Лютий лише пересік екватор, а львівські водії не перестають нас дивувати своєю безвідповідальністю. 128 протоколів склали патрульні поліцейські на водіїв які під дією алкоголю чи наркотиків, сіли за кермо автомобіля. У порівнянні лише за ці вихідні інспектори оформили 43 протоколи за ст.130 КУпАП. Від таких самовпевнених дій водії наражають на небезпеку не лише себе, а й інших учасників дорожнього руху. Нетверезий водій – це загроза!

За статтею 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП передбачено відповідальність у вигляді штрафу та позбавлення права керування транспортних засобів.

За перше правопорушення протягом року – штраф 10200 гривень і 1 рік позбавлення права керування транспортним засобом;

За повторне правопорушення протягом року – штраф 20400 гривень і 3 роки позбавлення права керування транспортним засобом;

Двічі протягом року піддавався адміністративному стягненню – штраф 40800 гривень і 10 років позбавлення права керування транспортним засобом.

Нагадаємо, максимально допустима норма алкоголю в крові – 0,2 проміле.

Водії, алкоголь та кермо – несумісні, наслідки від таких дій плачевні. Керуйте відповідально та неухильно дотримуйтеся ПДР!

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, за ніч львівські патрульні склали 12 протоколів за нетверезе водіння.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ