Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У лютому у Львові сталося 23 ДТП, у яких загинуло дві людини

З початку лютого на львівських дорогах сталося 23 ДТП, у яких постраждали люди. Зокрема, в наслідок аварій дві людини загинули та 34 травмовано. Про це повідомили «Гал-інфо» сьогодні, 15 лютого, у прес-службі ДАІ.

 

Як повідомляють у прес-службі, цього року проти минулого спостерігається незначне зростання кількості ДТП. Серед причин можна вважати складні погодні умови, але є й інші фактори, що впливають на кількість аварій.

До прикладу, за січень 2009 року у Львові сталося 36 ДТП, внаслідок яких 2 людей загинули, 45 отримали травми, а в січні цього року сталося 45 ДТП, одна людина загинула, 53 було травмовано.

Загалом у Львові є 25 місць, де найчастіше стаються ДТП. Зокрема на вул. Виговського, і Б. Хмельницького, Науковій і Стрийській, а також на перехресті останніх двох вулиць. Ще одним таким перехрестям вважається перехрестя вулиць Личаківської, Пасічної і Тракту Глинянського. На цих вулицях і на їхніх перехрестях водіїв просять бути особливо обережними, адже тут найчастіше скоюються ДТП.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ