Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У м. Глиняни Золочівського району відбудуться урочистості в рамках відзначення 70-річчя з часу самовідновлення ікони розп’яття Ісуса Христа

В рамках відзначення 70-річчя з часу самовідновлення ікони розп’яття Ісуса Христа у м. Глиняни Золочівського району 7-9 липня 2006 року відбудеться ряд урочистих заходів, — повідомив сьогодні, 5 липня 2006 року, під час прес-конференції адміністратор церкви Святого Миколая у Глинянах о. Дмитро Майкут.
За його словами, програма святкувань передбачає: 7 липня зустріч спільноти «Матері в молитві», Святу Літургію та освячення води, Молебень до Ісусового серця; 8 липня — Свята Літургія, освячення води, читання молитви на оздоровлення над хворими, прибуття прочан, Молебень до Ісусового серця, похід зі свічками; 9 липня духовні пісні до Ісуса Христа, Акафіст до Христа-Спасителя, молитва на вервиці, духовні розважання, Архієрейська Літургія за участі Владики Ігоря Возьняка.
Чудотворна ікона розп’яття Ісуса Христа відома тим, що під час молитви Господь оздоровлює хворих та обдаровує своїми ласками тих, хто у нього вірить. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ