Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У мерії Львова розглядають лише одну ділянку від Львівської ОДА під сміттєпереробний завод

На одній із спільних нарад Львівською ОДА був наданий перелік земельних ділянок, але офіційного листа від Львівської ОДА немає. Наразі з цих п'яти ділянок, які були запропоновані, розглядається лише одна. Про це сьогодні, 21 червня, під час брифінгу розповіла голова Сихівської районної адміністрації, заступник голови комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ірина Маруняк, повідомив кореспондент Гал-інфо.

«З п’яти лише одна опрацьовується проектантами та геодезистами на предмет того, чи може вона бути придатною для будівництва сміттєпереробного заводу», - сказала Ірина Маруняк.

Де саме розташована ця ділянка Ірина Маруняк не сказала, але зазначила, що лише тоді коли будуть висновки проектантів, говоритимуть з місцевою громадою.

«Інші земельні ділянки пропоновані Львівською ОДА не підходять. Хотілося б, щоб Львівська ОДА запропонувала ще й інші ділянки. Думаю, що ЛОДА має запропонувати інші земельні ділянки, які можуть бути облаштовані під сміттєпереробний завод», - сказала Маруняк.

Вона додала, що коли буде збудовано сміттєпереробний завод тоді Львів зможе приймати сміття з інших міст.

Щодо можливого інвестора, який будуватиме такий завод вона не відповіла.

«На сьогодні йде мова про Європейський інвестиційний банк, який надає кредити для рекультивації Грибовицького сміттєзвалища і будівництва заводу. Про інших інвесторів мені невідомо», - пояснила Ірина Маруняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ