Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Міністерстві оборони України діятиме новий орган – Рада офіцерів

У структурі Міністерства оборони створено новий інститут – Раду офіцерів. На першому засіданні  Ради офіцерів частин ЗОКу сьогодні побував міністр оборони України Анатолій Гриценко.
За його словами, створення такої ради потрібне для того, щоб офіцерський склад Збройних сил України  мав можливість доносити своє бачення бойової підготовки, проблем військових та інші питання до керівництва Збройних сил України. „Рада офіцерів створена для збільшення ефективності Збройних сил України в частині бойової підготовки для зв’язку керівництва МОУ з офіцерським складом для можливості оперативної локалізації негативних проявів”, — сказав міністр.
 За словами міністра, діяльність Ради має забезпечити те, що офіцери відчуватимуть себе офіцерами, впливатимуть на розвиток ЗСУ і спільними зусиллями працюватимуть в частині донесення до громадян України об’єктивної інформації щодо співпраці по лінії Україна – НАТО.
 Близько двох годин сьогодні у Тернополі міністр оборони спілкувався із Радою офіцерів частин ЗОКу. Делегати Ради мали можливість поставити міністру найболючіші питання і запропонувати алгоритм їх вирішення. Найбільш болючими проблемами, яких торкалися офіцери на засіданні Ради, були питання соціального забезпечення.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ