Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Міноборони анонсували конкурс на посади у відомстві

Конкурси по кандидатурах на посади в Міністерстві оборони проведуть у наступному місяці. Про це повідомив речник відомства Олексій Чорнобай.

«Зараз в Міноборони брак фахівців за напрямами фінансового, юридичного забезпечення, внутрішнього аудиту, а також міжнародного співробітництва. У зв'язку з цим міністр прийняв рішення провести набір висококваліфікованих державних службовців на зазначені посади. Конкурс кандидатів відбудеться в травні 2016 року після набрання чинності нової редакції закону «Про державну службу», – розповів він на брифінгу в п'ятницю в Києві.

Чорнобай також поінформував, що в рамках оптимізації апарату Міністерства триває робота комісії по визначенню рівня професійної компетентності державних службовців та військовослужбовців, які працюють в його структурних підрозділах.

«Комісія заслуховує кандидатів на посади у створювані зараз структурні підрозділи. При цьому враховуються результати соціологічного опитування, тестування і поліграфічних досліджень кожного кандидата. Пріоритет віддається фахівцям, які мають високі показники у службовій діяльності, бачать перспективи розвитку і структурних змін, налаштовані на роботу з впровадження принципів і стандартів провідних країн світу, які володіють іноземними мовами», – підкреслив спікер Міноборони.

Як повідомлялося, закон про реформу державної служби Верховна Рада ухвалила 10 грудня 2015 року. 31 грудня президент підписав цей закон.

Тиждень

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ