Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Мінпаливенерго створена робоча група у зв'язку з пікетами шести облгазів біля міністерства

У Мінпаливенерго приступила до роботи робоча група, що складається з представників шести облгазів (Львівоблгаз, Івано-Франківськоблгаз, Чернівціоблгаз, Чернігівоблгаз, Волиньгаз, Закарпатгаз) та представників міністерства. Очолив робочу групу перший заступник міністра палива і енергетики Вадим Чупрун. Повідомляє „РБК-Україна”.
Звертаючись до представників вищеназваних облгазів, що встановили пікет біля будівлі міністерства, він відзначив, що вважає неприпустимим середній рівень зарплати у вказаних організаціях в 600-800 грн, тоді як у державних вона становить 1100-1200 грн. Вадим Чупрун підкреслив, що в облгазах, представники яких зібралися біля міністерства, державі належить 6-38% акцій.
Крім того, у нього є попередні дані про те, що підвищення зарплат на цих підприємствах не проводилося у зв'язку з наявністю фінансових зловживань керівництвом вказаних компаній. "Проте я не називатиму цифри зараз, я зроблю це після закінчення перевірки, яку проводять силові відомства", – сказав Вадим Чупрун.
Нагадаємо, біля будівлі Мінпаливенерго працівники 6 облгазів проводять мітинг, протестуючи проти низької заробітної платні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ