Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Мінюсті не змогли обрати директора з люстрації

Міністерство юстиції України оголосило проведення повторного конкурсу на заміщення вакантної посади директора Департаменту з питань люстрації. Відповідне рішення було прийняте членами конкурсної комісії за підсумками проведеного 17-20 січня відбору, у ході якого жодного з кандидатів не було визнаного переможцем конкурсу. Про це повідомили у Міністерстві юстиції.

Міністерство юстиції запрошує представників громадських організацій та ЗМІ приєднатися у якості спостерігачів до процесу відбору для якомога ширшого висвітлення та забезпечення ще більшої відкритості та прозорості конкурсу.

Конкурс пройде з 1 по 3 березня цього року. Відбір буде проведено за принципами повної відкритості. Участь у конкурсному відборі можуть взяти всі, хто відповідатиме кваліфікаційним вимогам.

Щоб взяти участь у конкурсі претендентам необхідно подати пакет документів, в який мають входити:

1.Копія паспорта громадянина України.

2.Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.

3.Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені ч.3 або ч.4 ст. 1 Закону «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї.

4.Копії документів про освіту.

5.Заповнена особова картка встановленого зразка.

6.Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування,  за 2016 рік

Документи приймаються до 18:00 23 лютого 2017 року за адресою: м.Київ, пров. Рильський, 10, (скринька для вхідної кореспонденції при вході у приміщення).

Ознайомитися з вимогами до претендентів та деталями проведення конкурсу можна на офіційному сайті Міністерства юстиції за посиланням: http://old.minjust.gov.ua/51490

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ