Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Мін'юсті презентували онлайн сервіс з оформлення виплати допомоги при народженні дитини

ФБ. Павло Петренко
ФБ. Павло Петренко
ФБ. Павло Петренко
ФБ. Павло Петренко
ФБ. Павло Петренко
ФБ. Павло Петренко
1/3
Сьогодні, 30 березня, Міністр юстиції Павло Петренко спільно з Міністром соціальної політики Андрієм Ревою презентували ще одну послугу для батьків новонароджених - онлайн сервіс з оформлення виплати допомоги при народженні. Про це на своїй сторінці у Facebook написав Павло Петренко

Хочу подякувати Міністерству соціальної політики, яке першим серед інших відомств перейняло ініціативу Мін'юсту із запровадження зручних та комфортних сервісів для наших громадян.

Нині батьки нових українців можуть отримати повний пакет сервісів без походів до держустанов та спілкування з чиновниками. Це і отримання свідоцтва про народження безпосередньо у пологому будинку, і реєстрація місця проживання малюка, і отримання державної допомоги при народженні.

Хочу анонсувати: після прийняття Верховною радою Закону про довірчі послуги, який дасть можливість громадянам ідентифікувати себе через системи BankID та MobileID, тобто за допомогою мобільного телефону чи банківської картки, навіть такі послуги як оформлення свідоцтва про народження і реєстрація місця проживання повністю відбуватимуться в мережі Інтернет без жодних паперових документів", - зазначено у повідомленні.

"Кохайтеся! Народжуйте дітей! А про документи подбає держава!", - додав Павло Петренко.

До проекту Мін'юсту «Шлюб за добу» приєдналися ще 15 міст

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ