Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У міській раді створили промоційний каталог львівських підприємств

З метою промоції львівських підприємств львівська міська рада створила промоційний каталог продукції підприємств Львова. Про це сьогодні під час брифінгу розповіла начальник управління економіки Львівської міської ради Мар’яна Балаш. „Цей каталог створено з метою підтримки та промоції львівських підприємців”, - розповіла Мар’яна Балаш.
До роботи зі створення каталогу залучили 240 підприємств Львова, з них на разі на сайті розміщено 53. За словами Мар’яни Балаш, ще триває збір інформації, тому в майбутньому кількість підприємств у каталозі побільшає. „Ми б хотіли видати аналогічний паперовий каталог, проте на разі на це немає ресурсів. Проте всі підприємства, що ввійшли до каталогу, вже включені в перелік потенційних учасників тендерних закупівель, які проводить міська рада”, - прокоментувала вона. За словами чиновниці, зараз найбільш конкурентноздатною є харчова промисловість Львова.
В каталозі вказані галузі та підгалузі діяльності підприємств. Крім контактної інформації можна також переглянути фотодобірку продукції підприємства. Розробляли сторінку працівники мерії. Тому додаткових витрат створення каталогу не потребувало.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ