Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У міському бюджеті Львова залишилось розподілити 4,5 мільйона гривень

В міському бюджеті потрібно перерозподілити 4,5 мільйона гривень. До такого рішення прийшли депутати Львівської міської ради на розширеному засіданні комісії фінансів та планування бюджету за участю голів профільних депутатських комісій, начальників управлінь та директорів департаментів, яке відбулось вчора, 9 січня, – повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
„Ми поставили завдання виконавчим органам перерозподілити ті кошти або за рахунок зменшення видатків на державне управління, або відшукати інші джерела. Кошти у сумі 4,5 мільйона гривень необхідно розподілити на капітальні видатки у районні відділи освіти – 600 тисяч гривень, 450 тисяч гривень додаткових на одноразову матеріальну допомогу від депутатів, 3 мільйона гривень – на благоустрій міста, з яких 1 мільйон гривень на облаштування парків. Окрім того, до 15 лютого виконавчі органи мають подати нам розрахунки щодо додаткових коштів у сумі 1,5 мільйона гривень на пільгове молодіжне будівництво. Також управління освіти має визначити необхідну суму на енергоносії, на виплату одноразової матеріальної допомоги до дня вчителя педагогам, які на пенсії і не працюють, та на виплату одноразової матеріальної допомоги до дня знань багатодітним сім’ям. В галузі медицини необхідні 9 мільйонів гривень на оздоровлення та закупівлю обладнання, а також на енергоносії. Ці розрахунки необхідно зробити до 15 лютого, оскільки в березні Верховна Рада коригуватиме Держбюджет. Відповідно ці недофінансування мають бути передбачені”, – каже голова постійної депутатської комісії фінансів та планування бюджету Андрій Стецьків.
Остаточний проект ухвали про бюджет міста Львова на 2008р. прийматиметься сьогодні, о 12:00 год на пленарному засіданні сесії міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ