Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У міськраді стверджують: домовленостей про передачу стадіону «Україна» «Карпатам» на 10 років не було

Учора під час засідання колегії міської ради та під час засідання робочої групи не було досягнуто домовленості щодо передачі стадіону «Україна» в оренду ФК «Карпати» на 10 років. Про це повідомили депутати міської ради Петро Адамик (фракція «Пора») та Сергій Смірнов (фракція «ПРП») , які вчора брали участь у засіданнях, - повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міськради.
«Учора на засіданні ми запропонували Ігорю Дедишину передати почесному президенту ФК «Карпати» Петру Димінському нашу пропозицію: якщо він зранку завтра  привезе офіційний лист–гарантію з проханням надати майновий комплекс на 10 років з конкретно прописаною метою та конкретно визначеними розмірами інвестицій, тобто в листі будуть чітко прописані речі, тоді  я сказав, що особисто  буду лобіювати це питання, аби надати майновий комплекс на такий термін. Адже те, що вони пропонують зараз, це просто набір гасел. У нас є позиція, в нас немає бажання ставити їм палки в колеса. А замість пропозиції вони привезли сьогодні зранку сцену», - розповів Петро Адамик, керівник фракції «Пора» у міській раді.
«Відбулася зустріч робочої групи за представники депутатів,  виконавчих органів органів, ФК «Карпати» і мітингувальників. На зустрічі йшлося про різні варіанти, зійшлися  всі, мені здається, що першочерговим завданням є доведення стадіону до тих вимог, які висуває Футбольна федерація України до тих клубів,  які збираються грати у Вищій лізі. Позиція депутатського корпусу полягала в тому, що ми можемо відповідати тільки за той період, який депутати перебувають при своїй каденції, саме таким було наше обґрунтування. Міська рада протягом 5 років може гарантувати незмінність свого рішення», -  повідомив Сергій Смірнов, депутат міської ради від фракції «ПРП».
Нагадаємо, сьогодні генеральний директор „Карпати Спорт Маркетинг” Ігор Дедишин під час пікету вболівальниками „Карпат” Львівської міськради зазначив, що ФК „Карпати” абсолютно не задоволений рішенням ЛМР. „Вчора на погоджувальній раді ми домовилися з депутатським корпусом, що „Карпатам” передають в оренду майновий комплекс стадіону „Україна” на 10 років. Сьогодні ж своїм авторитарним рішенням Садовий провів ухвалу, за яким „Карпатам” надають лише чашу стадіону „Україна”, і то лише на 6 років. Ми абсолютно не задоволені цією ухвалою і вимагатимемо її перегляду”, — заявив Дедишин.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ