Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У міський бюджет на 2007 рік планують закласти 370 тисяч гривень на промоцію Львова

Наступного року в Львівській міськраді буде створено управління культури та туризму. Про це «Гал-info» повідомив начальник управління культури Львівської міськради Андрій Клімашевський.
«У рамках реорганізації структурних підрозділів та управлінь міськради буде створене управління культури та туризму, яке фінансуватиметься окремою статтею в бюджеті, а не як зараз – управлінням економіки. Основним його завданням буде цільова, а не розпорошена промоція туристичного продукту Львова», – каже Клімашевський. За його словами, управління складатиметься з 4 відділів: культури, туризму, маркетингу та туристичної індустрії, відділу грантових проектів, і основною його метою буде промоція міста. Щодо фінансування, то на наступний рік в бюджет міста на розвиток промоції Львова планується закласти близько 370 тисяч гривень.
У 2006 році в бюджет міста було закладено 160 тис. грн. 50 тис. грн пішло на участь та організацію виставок, в яких рекламувалося  місто, 50 тис. грн – на інформаційно туристичну продукцію, 30 тис. грн – на міжнародне співпрацю та 30 тис. грн – на стенди (бігборди).    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ