Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У місті Ярославі (Республіка Польща) відбулася спільна сесія Ради Ярославського повіту та Яворівської районної ради

2 червня 2006 року у м. Ярославі (Республіка Польща) відбулася спільна сесія  Ради Ярославського повіту та Яворівської районної ради. Про це повідомили у відділі внутрішньої політики Яворівської РДА.

Голова райдержадміністрації Ростислав Новоженець у своєму виступі акцентував увагу на необхідності пожвавлення українсько-польської співпраці у сфері економіки. За словами Ростислава Новоженця, польські інвестиції з початку заснування СЕЗ "Яворів" становлять 19,4 млн. дол. США – 24% від усього залученого капіталу.
У ході спільної сесії підписано угоду про співпрацю між Товариством допомоги психічно неповносправних  в Ярославі та Яворівською районною Асоціацією інвалідів. Про подальшу співпрацю у галузях освіти, медицини, туризму, спорту, охорони навколишнього середовища. економіки наголосили виступаючі голова районної ради Іван Карпа, депутати Яворівської районної ради Володимир Сичак,  Петро Іванець. Про конкретні кроки співпраці у галузі освіти  інформували присутніх на спільній сесії директор загальноосвітнього ліцею ім. М.Коперніка у м. Ярославі та директор Яворівської СЗШ І-ІІІ ст. №3  ім. Т.Шевченка Володимир Кунанець.  Окремо  відбулося урочисте підписання угоди про співпрацю між м. Яворовом та м. Ярославом.
3 червня  в рамках завершення днів України в Польщі творчі колективи району  виступили з великою концертною програмою у будинку культури м. Ярослава.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ