Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького привітали 100 000-го пасажира

26 листопада 2014 року, Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького та «Візз Ейр Україна» привітали 100 000-го пасажира рейсу авіакомпанії зі Львова до Мілана (Бергамо). Переможцемстав Михайло Корилкевич з міста Дубно Рівненської області, який разом із дружиною та дітьми вирушили до Мілану на екскурсію. Повідомила Оксана Павлів, менеджер із зв’язків з громадськістю ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького».

Окрім привітань від представників аеропорту та аплодисментів пасажирів, ювілейний пасажир отримав сертифікат від «Візз Ейр Україна» на безкоштовний переліт за одним із напрямків, які авіакомпанія пропонує з України.

«Сьогоднішній день є черговою яскравою сторінкою в історії плідної співпраці між Міжнародним аеропортом «Львів» імені Данила Галицького та авіакомпанією «Візз Ейр Україна» - ми вітаємо 100 000-го пасажира рейсу Львів-Мілан (Бергамо). Задля досягнення такого значного показника знадобилося менше двох років, що свідчить про популярність даного напрямку та конкурентоспроможність цінової пропозиції авіаперевізника. Незабаром (23 грудня 2014 р.) ми будемо вітати перших пасажирів авіакомпанії «Візз Ейр Україна» на напрямку Львів-Неаполь», - зазначив В’ячеслав Чеглатонєв, виконавчий директор Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

«Ми надзвичайно раді вітати сьогодні 100 000-го пасажира одного з наших найпопулярніших рейсів. Адже багато українців подорожують до Мілана, щоб відвідати рідних, друзів чи просто провести незабутні вихідні в цьому мальовничому італійському місті. «Візз Ейр Україна» дякує львів’янам за довіру і підтримку, і з радістю й надалі робитиме нові цікаві напрямки ближчими , а перельоти до них – доступними для своїх пасажирів», - зазначив Вадим Третяк, комерційний директор «Візз Ейр Україна».

Варто відзначити те, що регулярні авіаперевезення з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького авіакомпанія «Візз Ейр Україна»розпочала у 2008 році, а рейс Львів-Мілан (Бергамо) стартував у 2012 році.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ