Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки у Яворівському районі тривають військові навчання

У Міжнародному центрі центрі миротворчості та безпеки, що у Яворівському районі, тривають стрільби із броньованих машин піхоти, бронетранспортерів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Тут проходять практичний вишкіл військовослужбовці з'єднань та військових частин 13-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України. Повідомив Західний регіональний медіа-центр МО України.

 

Майже 250 військовослужбовців 24-ї окремої механізованої бригади 13-го армійського корпусу залучено до виконання 4-денних практичних заходів бойової підготовки на навчально-тренувальному комплексі з'єднання “Вербляни”, що на Міжнародному центрі миротворчості та безпеки.

 

Військовослужбовці механізованого батальйону, розвідувальної роти та підрозділів забезпечення 24-ї окремої механізованої бригади виконують практичні вправи стрільб з місця по різних цілях з бойових машин піхоти, під час переміщення по різних цілях зі стрілецької зброї, а також стрільби з ручних протитанкових гранатометів з місця по цілях, які рухаються.

 

Практичні заняття з військовослужбовцями проводитимуться вдень і вночі. За результатами виконання вправ стрільб з броньованих машин піхоти, стрілецької зброї та ручних протитанкових гранатометів будуть підбиті підсумки бойової підготовки у навчальному році.

 

На Міжнародному центрі миротворчості та безпеки також виконують вправи стрільб з озброєння бронетранспортерів та стрілецької зброї військовослужбовці аеромобільного батальйону 80-го окремого аеромобільного полку. Під час виходу на полігон з особовим складом проводяться заняття з вогневої, тактичної, інженерної, розвідувальної підготовки та військової топографії.

 

Планується, що для виконання заходів бойової підготовки наступного тижня на

Міжнародний центр миротворчості та безпеки прибудуть всі підрозділи окремого

аеромобільного полку.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ