Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У «молодіжці» Тимошенко зізналися, що їхніх людей перекуповують

У "Батьківщині" називають "свідомою піар-провокацією" заяви про перехід до партії "Україна майбутнього" деяких осередків молодіжного крила "Батьківщини".

"Це свідома провокація. Ця інформація не відповідає дійсності, оскільки обласні організації "Батьківщини молодої" залишаються монолітними", - заявив лідер "Батьківщини молодої" Євгеній Суслов.

Водночас він зазначив, що володіє інформацією про те, що керівники деяких обласних організацій "Батьківщини молодої" дійсно переходять до інших структур за гроші.

"Їх цілеспрямовано перекуповують, платять великі кошти, які Олійник залучає від олігархів", - сказав Суслов.

Раніше повідомлялося, що Івано-Франківська обласна молодіжна організація "Батьківщина молода" у заявила про свій перехід в політичну партію "Україна майбутнього".

Про це заявив глава секретаріату партії, колишній керівник Дніпропетровської обласної організації "Батьківщина молода" Денис Борисенко, повідомляє УП.

"Не бачу тут нічого дивного. Все закономірно. Молоді політики прагнуть вирватися, прагнуть проявити себе, але наражаються на застарілі ідеології, на заїжджені ідеї. Їм потрібна нова, свіжа, незаплямована політична сила", - сказав він.

"Природно, що їхню увагу привернула "Україна майбутнього", адже молодіжна політика та розвиток прогресивних молодих людей є одними з основних пріоритетів партії", - зазначив Борисенко.

Очолив регіональну партійну організацію "України Майбутнього" колишній керівник "Батьківщини молодої" в Івано-Франківську Ярослав Дарвай.

Раніше про вихід з "Батьківщини молодої" і приєднання до партії "Україна майбутнього" заявили члени обласних організацій у Тернополі, Черкасах, Сумах, Львові, Чернівцях, Рівному, Житомирі, Харкові, Донецьку, Дніпропетровську і на Волині.

Лідером партії "Україна майбутнього" є екс-БЮТівець Святослав Олійник.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ