Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У монастирі Походження Дерева Хреста Господнього УГКЦ Бродівського району відбудеться Міжнародний волонтерський табір “Під Каменем”

З 28 липня до 9 серпня 2006 року у монастирі Походження Дерева Хреста Господнього УГКЦ, який знаходиться в смт. Підкамінь Бродівського району Львівської області проводитиметься Міжнародний волонтерський табір “Під Каменем”, який організовує Інститут Громадського Лідерства та Обласний молодіжний центр праці з благословення Архієпископа Львівського УГКЦ Владики Ігоря Возьняка та під патронатом начальника управління у справах сім’ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації Андрія Корната. Про це повідомили в Інституті Громадського Лідерства.

Основною метою проведення міжнародного реставраційного табору є залучення активної молоді з України та близького зарубіжжя для проведення реставраційно-відновлювальних робіт у монастирі та налагодження міжорганізаційних контактів.
Для участі у таборі було подано 170 анкет з 20 країн світу, з яких відібрано 25 волонтерів з молодіжних громадських організацій Львова, Києва, Донецька, Запоріжжя, Рівного та країн близького зарубіжжя, а саме: Білорусі та Польщі.
На даний час монастир Походження Дерева Хреста Господнього УГКЦ потребує ремонту. В особливо поганому стані є храм при монастирі, склепіння якого через небезпеку обвалу потребують невідкладного ремонту.
За словами керівника табору Ореста Бориса, молодь з інших країн, перебуваючи в цьому таборі, зможе дізнатись більше про Україну та громадські молодіжні рухи. А для молоді з України — це пошанування своєї історії, культури та хороша можливість поспілкуватись з представниками інших культур, налагодити з ними міжорганізаційні контакти, які  можуть бути використані для майбутньої співпраці.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ