Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Моршині, Жидачеві та Ходорові пройде антисектантська просвітницька акція

Моршин, Жидачів та Ходорів стануть черговими трьома містами Стрийської єпархії, де проходитиме антисектантська просвітницька акція. Захід проходитиме 16, 23 та 30 березня відповідно в рамках відзначення у Стрийській єпархії Року покликань 2008. Про це «Гал-info» повідомив о. Павло Худ, керівник прес-служби Стрийської єпархії УГКЦ.
Програма акції в кожному місті передбачає півгодинну конференцію на тему «Секта і новітні релігійні рухи». Відтак, учасникам акції буде запропоновано перегляд фільму «Свідки біля Ваших дверей». Третя частина акції передбачає питання і відповіді на закиди Свідків Єгови. Передбачається, що у трьох містах учасниками акції будуть священики та миряни п’яти із шістнадцяти деканатів єпархії.
До цього часу антисектантська акція вже проходила в Стрию 24 лютого. 6 квітня акція проходитиме в Миколаєві, а 11 травня – в Новому Роздолі. У вересні антисектантська акція пройде в Бібрці (14 вересня) та Перемишлянах (28 вересня). Завершиться акція 5 жовтня в Городку.
Згідно з останніми статистичними даними на території України діє понад 1 тис. осередків сект різних напрямків, серед яких найбільше поширюються нехристиянські секти, об’єднання та рухи. Прикрі плоди їхньої деструктивної діяльності – це зверхнє і презирливе ставлення членів секти до своїх близьких, непорозуміння з батьками та родичами, руйнування сімей, заборона медичної допомоги навіть у випадках реальної загрози життю, відмова виконувати громадські обов’язки, ненависть до інших віровизнань.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ