Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Москві зауважили, що Янукович тисне російський бізнес в Україні

Для російського бізнесу, що працює в Україні, перемога Віктора Януковича не принесла змін на краще. Про це пише російська «Незалежна газета».

«Не маючи можливості конкурувати ресурсами, представники найбільшого українського бізнесу заручилися активною підтримкою офіційного Києва у боротьбі з російським капіталом на території України. Тут важливо зазначити, що під гребінку потрапив не тільки російський, але і будь-який інший бізнес, який не має територіально-кланової прив'язки до так званих донецьких», - йдеться в публікації.

«Не відбулося після перемоги на виборах Януковича складання до ніг Кремля ні української ГТС, ні ласих шматків української економіки, ні навіть послаблення в роботі фіскальних органів по відношенню до російського капіталу на українській території. І вже не відбудеться. В українському політикумі точаться розмови про слова, які нібито сказав український президент на останній зустрічі з дуже впливовим представником російської влади: «Росія - це ваш бізнес, а Україна - мій», після яких усі українські чиновники стали з фанатичним безумством реалізовувати принцип «ні п'яді рідної землі» щодо будь-яких російських представників», - стверджує видання, повідомляє Новый регион.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ