Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Мостиському районі провели нараду щодо безпечної зернозаготівельної кампанії

фото ДСНС
фото ДСНС
фото ДСНС
фото ДСНС
фото ДСНС
фото ДСНС
фото ДСНС
фото ДСНС
фото ДСНС
фото ДСНС
фото ДСНС
фото ДСНС
фото ДСНС
фото ДСНС
фото ДСНС
фото ДСНС
1/8
5 липня фахівці Головного управління ДСНС України у Львівській області під керівництвом заступника начальника Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області із запобігання надзвичайним ситуаціям Олександра Оношка провели виїзну семінар-нараду з головними державними інспекторами районів м. Львова та інспекторським складом районів ГУ ДСНС України у Львівській області.

Про це сьогодні, 7 липня, повідомили у прес-службі ДНСН у Львівській області, передає Гал-інфо.

Семінар організували з метою проведення ефективної та безпечної зернозаготівельної кампанії на території області. Семінар-нарада проходила на території зернозаготівельного підприємства - ТзОВ “Аграрна перспектива” в с. Волиця Мостиського району, на прикладі якого було проведено вивчення особливостей технологічного процесу такого роду об’єктів, окреслені основні питання пожежної та техногенної небезпеки, вимоги до технологічних елементів і споруд, а також вимоги до зернозбиральної техніки безпосередньо під час збирання врожаю.

На жаль, але моніторинг стану дотримання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки зернозаготівельних та зернопереробних підприємств регіону вкотре засвідчив недостатньо свідоме ставлення власників та керівників даних підприємств до виконання таких першочергових заходів - як укомплектованість первинними засобами пожежогасіння, приведення у задовільний стан систем зовнішнього та внутрішнього протипожежного водопостачання, справність систем протипожежного захисту та електрогосподарства загалом. 

Жнива на Львівщині ще тривають, тож Головне управління ДСНС України у Львівській області наголошує на необхідності суворого дотримання правил безпеки та звертається до працівників сільгосппідприємств та фермерських господарств, підприємців, а також до всіх громадян із проханням суворо дотримуватись правил пожежної безпеки, адже причиною пожежі може стати необережно кинутий недопалок цигарки або не загашений сірник.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ