Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Музеї народної архітектури та побуту новий в.о. директора

У Музеї народної архітектури та побуту призначено нового в.о. директора – Івана Косачевича – про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
«На посаду директора музею народної архітектури та побуту призначено досвідченого менеджера. Минулого року місто виділило значну суму на реконструкцію співочого поля. В цьому році сцену повинні обладнати спеціальним накриттям, завдяки якому краще лунатиме звук. Такі роботи вже розпочали минулого року. Варто сподіватися, що вже Великдень львів’яни святкуватимуть на оновленому співочому полі. Загалом на музей цьогоріч плануємо виділити з міського бюджету близько 3 мільйонів гривень», – повідомив начальник управління культури та туризму Львівської міської ради Андрій Сидор.
Як зазначив перший директор музею народної архітектури та побуту Борис Рибак, призначення Івана Косачевича є вдалим кроком. «Я протягом 16-ти років працював у музеї на посаді директора, сміло можу сказати, що засновував його я. Знаю Івана Косачевича ще з дитинства, з його батьком Петром Косачевичем пропрацювали разом 35 років. Іван походить з мистецької сім’ї. До того ж в Івана майже 10 років державної служби. Я особисто всіляко допомагатиму Івану Косачевичу в роботі на його новій посаді, адже та робота вимагатиме багато сил та часу», – зазначив Борис Рибак.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ