Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У музеї народної архітектури та побуту відбудеться Свято пампуха

На Водохреща, 19-20 січня, У музеї народної архітектури та побуту імені К. Шептицького відбудеться ювілейний фестиваль Свято пампуха, - проінформували у прес-службі ЛОДА.

Свято Пампуха — щорічний зимовий фестиваль у Львові, який проводиться з метою популяризації традиційної української страви — пампуха.

Всі гості свята стануть частиною давніх галицьких звичаїв, насолоджуватимуся виступами найкращих вуличних вертепів та дитячих ансамблів. Ну, і звичайно, в програмі свята апетитні частування для відвідувачів.

На фестивалі представлять свою духмяну апетитну продукцію господині та виробники. Тут можна буде скуштувати пампухи із найрізноманітнішими начинками: від традиційного маку з горіхами, ружі, повидла до шоколаду, згущеного молока та інших смаколиків. Посеред галявини стоятиме високий стовп, на якому висітимуть подарунки, а всі охочі зможуть спробувати їх дістати.

"Під час свята відбудеться традиційний конкурс на швидкісне поїдання пампухів, визначать і найкращу господиню. Окрім того, буде конкурс на кращі костюми для вертепу, виступи народних ансамблів, різноманітні змагання. На території музею розгорнеться пампуховий ярмарок" , - зазначили організатори.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ