Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У музичному флешмобі до Дня українського добровольця взяв участь хор ансамблю Держприкордонслужби

Сьогодні, в Україні відзначається День українського добровольця та учасників добровольчих формувань. З цієї нагоди у вестибюлі Центрального вокзалу "Київ-Пасажирський" відбувся музичний флешмоб за участю військових музичних колективів, інформує прес-служба Держприкордонслужби.

Такий захід організований з метою вшанування мужності, героїзму захисників України, для піднесення патріотичного духу в суспільстві та вшанування учасників добровольчих формувань.

Разом з іншими музичними колективами у флешмобі взяв участь хор Ансамблю Державної прикордонної служби. Крім того, на святковий захід у Києві  прибули заслужений академічний Зразково-показовий оркестр Збройних Сил України,  військовий оркестр Національного університету оборони України ім. І. Черняховського, оркестр Почесної варти окремого полку Президента України ім. Б. Хмельницького, військовий оркестр Київського військового ліцею  ім. І. Богуна, військовий оркестр Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, військовий оркестр 101 окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України; військовий оркестр Київського національного університету ім. Т. Шевченка, хор Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України, хор Ансамблю Національної гвардії України та Національна заслужена капела бандуристів України імені Г. Майбороди.

Під час заходу прозвучали композиції: "Інтро", "Марширують добровольці", "Там на горі, на Маківці", а також відбулася презентація  пісні під назвою "Слава Україні".

Також сьогодні, в День українського добровольця, всеукраїнська музична акція проходить на залізничних вокзалах та інших місцях масового зібрання людей ще у 10 обласних центрах – у Вінниці, Дніпрі, Житомирі, Львові, Миколаєві, Одесі, Рівному, Харкові, Хмельницькому та Чернігові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ