Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У МВС пояснили, чому провели розгін на барикадах біля стадіону "Динамо".

У МВС з'явилося повідомлення про те, що у мітингувальників біля стадіону "Динамо" є каністри з "коктейлем Молотова" з добавкою рідкого натрію, який дозволить паливу не лише горіти, а й вибухати.

Про це УНН повідомило джерело у МВС.

Як повідомив співрозмовник, через цю інформацію було прийнято рішення відтіснити активістів з барикад. Наразі правоохоронці забрали ці каністри, частину з них вже відправили на утилізацію.

Нагадаємо, від 19 січня між мітингувальниками та працівниками МВС на вулиці Грушевського у столиці тривають масові сутички. Причиною цього стала відмова правоохоронців пропустити мітингувальників до будівлі Верховної Ради. Мітингувальники рушили з Євромайдану під будівлю Верховної Ради з вимогою відмінити так звані "диктаторські закони", прийняті парламентом 16 січня.

Як відомо, в Києві та інших містах України тривають акції громадських активістів та опозиції під загальною назвою Євромайдан, котрі були спровоковані рішенням уряду про призупинення євроінтеграції від 21 листопада 2013 року.

Після того, як в ніч з 29 на 30 листопада 2013 року бійці спецзагону міліції “Беркут” жорстоко розігнали мирну акцію протесту на майдані Незалежності, громадянські акції Євромайдану переросли в політичний протест.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ