Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Миколаєві сталася стрілянина: є поранений і затримані

На ринку "Юліана" у Миколаєві ввечері у середу сталася бійка, під час якої один з її учасників застосував зброю, поранивши іншого. Постраждалого госпіталізовано, поліція затримала трьох причетних до конфлікту. Розпочато кримінальне провадження, повідомили УНН у прес-службі ГУ НП у Миколаївській області.

"6 червня близько 21:00 на території ринку "Юліана" у Центральному районі міста між місцевим жителем та ще декількома невідомими особами стався словесний конфлікт, який згодом переріс в бійку, під час якої один з її учасників застосував зброю, як попередньо відомо, травматичної дії", - повідомили у поліції.

За даними правоохоронців, внаслідок події 39-річного місцевого жителя з непроникаючими пораненнями та тілесними ушкодженнями доставлено до медичного закладу.

"Правоохоронці встановили трьох осіб, причетних до вказаного правопорушення, та доставили їх до відділу поліції. Та і потерпілий, і учасники конфлікту відмовляються надавати будь-які пояснення про інцидент, потерпілий також відмовляється і від написання заяви про скоєння злочину", - додали у поліції.

Попередньо за вказаним фактом слідчими розпочате кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 122 КК України - "умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження", що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ