Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У мистецькому центрі «Львів» на ТВК «Південний» відкрито виставку художника-маляра Ігоря Мікули

Виставка станкового живопису та графіки «Світло понад усе» художника Ігоря Микули стартувала 22 листопада у Культурно-мистецькому центрі «Львів» на території ТВК «Південний». Виставка проходить під патронатом народного депутата України, голови Львівської обласної організації Партії регіонів Петра Писарчука. Про це повідомила прес-служба депутата.

Ігор Микула – член Національної спілки художників України, член Клубу Українських Митців та старший викладач кафедри академічного живопису Львівської Національної Академії Мистецтв. З 1989 року є учасником обласних, всеукраїнських, міжнародних виставок. Оформив книгу Я. Гашека “Пригоди бравого вояка Швейка”.

Доробком автора є розробка конверта, марки, плаката, екслібриси, титули першого вісника Наукового Товариства ім. Т.Шевченка до 125 – річчя з дня створення.

Також видатними роботами Ігоря Микули є монументальні розписи холу в центрі Профспілкової діяльності м. Львова (тепер готель “Гетьман”), розписи в Храмі Христа Царя (Філадельфія) США, іконостас в церкві Вознесіння м. Манчестер (Великобританія), іконостас в церкві м. Нью-Йорк (США).

У 2005 р. Ігор Микула отримав премію і грамоту державного управління справами Президента України за оригінальний ескіз – ідею оформлення Українського дому.

Станкові роботи Ігоря Микули знаходяться в приватних збірках України, Польщі, Великобританії, США, Швейцарії тощо.

Виставка творів Ігоря Микули триватиме у Культурно-мистецькому центрі «Львів» на ТВК «Південний» до 7 грудня. Вхід для усіх охочих – вільний. КМЦ «Львів» працює щоденно, окрім понеділка, з 11 до 17 години.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ