Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Нагуєвичах відкрито газопровід

Вчора, 10 вересня, біля місцевої школи села Нагуєвичі відбулося урочисте відкриття газопроводу. Запалення «блакитного вогника» було присвячене святкуванню 150-ліття від дня народження Івана Франка.

 На урочистостях був присутній заступник голови ЛОДА Тарас Федак, голова Дрогобицької райадміністрації Михайло Кравець, керівництво «Львівгазу» та «Нафтогазбуду», а також громада села Нагуєвичі.
 Як повідомив у коментарі «Гал-info» голова Дрогобицької РДА Михайло Кравець, будівництво газопроводу почалось ще рік тому. Проте через відсутність коштів було призупинене. «Відновили роботу цього року. І для того, щоб стигнути до святкування 150-річчя від дня народження Івана Франка, доводилось працювати у дві зміни, іноді навіть й у вихідні», – сказав Михайло Кравець. Довжина газопроводу – 17 кілометрів.
Роботи по будівництву газопроводу виконувала фірма «Ельпласт» (м. Городок). За свої кошти ця фірма погодилась також підвести газ до школи Нагуєвичів та найближчих до школи будинків, повідомив голова Дрогобицької РДА.
Урочисте запалення газу у Нагуєвичах планувалось під час відвідин села Президентом України. Однак через щільний графік глави держави відкрити газопровід під час святкування 150-річчя від дня народження Івана Франка не вдалося. Урочистості були перенесені на 10 вересня.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ