Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У нас немає принципових розбіжностей з власниками Галицького ринку– Олег Синютка

“У нас немає принципових розбіжностей з власниками ринку Галицький, проте ми не можемо ігнорувати безпеку людей”, – зазначив “Гал-info” директор департаменту економічної політики Олег Синютка.
"Я вірю, що ситуація з ринком „Галицький” вирішиться позитивно і в рамках чинного законодавства. Всім необхідно працювати в рамках чинного законодавства. Принципово у нас розбіжностей немає – ми розуміємо, що на цьому місці історично склався ринок. Але головне для нас зараз – це безпека людей, які там працюють і приходять за покупками, а запорукою цього є акт введення в експлуатацію, яким засвідчується правове підгрунтя і технічна безпека", – розповів Олег Синютка.
Нагадаємо, що Галицька районна адміністрація подала заяву в Господарський суд Львівської області на керівництво Галицького ринку, оскільки будинок на площі Соборній, 15, що розташований поруч з територією ринку, визнано аварійним рішенням виконкому. Зокрема, стіна, яка нависає над ринком, ще не демонтована і може загрожувати життю і здоров’ю громадян. Натомість  юрист, який представляє інтереси ОП „Галицький ринок” Михайло Дручек стверджує, що теж подасть до суду на дії влади з приводу перешкоджання ведення підприємницької діяльності і використання адмінресурсу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ