Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У «Нашій Україні» дискусія – Володимир В’язівський

Причиною необрання керівних органів «Нашої України» на засіданні Ради стала дискусія, яка виникла навколо принципів формування президії партії та якостей, якими повинен володіти голова Ради. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат України, член Ради НСНУ Володимир В’язівський.

«У нас виникла дискусія щодо принципів формування президії партії. Було запропоновано два підходи до принципів її комплектації. Перший – це фаховий підхід, згідно з яким Рада «Нашої України» має намір організувати роботу партійних профільних комітетів, голови яких повинні увійти до президії. З іншого боку було запропоновано регіональний принцип формування президії Ради партії», – сказав Володимир В’язівський.
На думку народного депутата, кількісний склад президії налічуватиме в межах 22-30 членів Ради. «Для такої партії, як «Наша Україна», це не є великий слад президії», – додав член Ради «Наша Україна».
Щодо обрання голови Ради партії, то Володимир В’язівський відзначив, що претендент на цю посаду повинен володіти низкою якостей, необхідних для ефективної роботи. 
«Перш за все – це повинна бути людина, яка максимально об’єднує усі групи в партії і неконфліктна щодо інших помаранчевих сил. Лише тоді може проводитись робота щодо об’єднання «Нашої України» з цими партіями», – зазначив народний депутат.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ