Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У наступний парламент ми маємо провести не 37, а 137 депутатів, - Фаріон

«Люди, які вважають, що "Свободу" можна використати у своїх цілях – слабкі люди. Ну як це можна використати? Все одно, що сказати: використаємо Сонце, щоб за допомогою нього спалити Землю... Ні! Сонце виконує своє призначення – воно знає коли розпекти землю до +40, а коли втишитись до -25. Це і є відповідь усім тим, які думають, що хтось у парламенті може у чомусь використати «Свободу». Про це в інтерв’ю Гал-інфо заявила переможець виборів до Верховної Ради по 116 виборчому окрузі від ВО «Свобода», депутат Львівської обласної ради Ірина Фаріон. так вона відповіла тим, хто говорить про те, що Партія регіонів спробує використати «Свободу» в якості застрашування за для свого власного інтересу.

«Ми занадто потужні, щоб стати інструментом у чиїхось руках. Ми самі із себе заряджаємось і йдемо винятково своєю дорогою. Люди, які про це говорять, явно ще недооцінили «Свободу», - зазначила Ірина Фаріон.

Водночас вона наголосила, що не вважає «Свободу» якимось феноменом у політикумі України.

«Це не феномен «Свободи», це феномен українських людей, які демонструють унікальну людську і національну гідність. Діоген ще в 4 столітті до н. е. казав, що страх – це ознака рабства. Це страх ними керує, але страх лікується різними методами: можна віск злити, можна таблетку якусь собі купити в аптеці, а можна врешті попрацювати над своїм духовним світом, аби навчитися мислити категоріями вільної людини, а не раба», - зазначила Ірина Фаріон.

Вона запевнила, що а ні її, а ні її колег по партій у Верховній Раді не можна буде спровокувати, адже вони не перший день у політиці. Відповідно, у парламенті «Свобода» сформує монолітну фракцію.

«Думаю, що все буде не просто, але хто казав що шлях до правди простий? Мусимо все витримати. Вибори закінчились, але будуть наступні вибори і тоді в парламент ми маємо провести не 37 депутатів, а 137 депутатів. Якщо хтось думає що «Свободу» можна буде на щось спровокувати, то це неможливо. Ми - биті вовки… Ми в політиці вже довго і надто високу ціну поставлено - ціну самооцінки. Не вдасться розхитати наш човен. Буде складно, але ми будемо допомагати один одному. Людські взаємини – це фортеця існування «Свободи». Будемо вчитися бути мудрими. Життя – це найкраща школа, а Верховна Рада – це найвища політична школа», - зазначила Ірина Фаріон.

Фото: censor.net.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ