Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Національній академії сухопутних військ пройде випуск слухачів "Лідерських курсів"

У неділю, 4 серпня 2019 року, у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбуватиметься урочистий ритуал випуску випускників пілотного проекту з підготовки офіцерів за один рік, який отримав назву «Лідерські курси».

Цього дня військове звання «молодший лейтенант» отримають три десятки вихованців видового військового вишу. Всі вони продовжать проходити службу у бойових частинах ЗС України.

Зазначимо, що пілотний проект з підготовки офіцерів за один рік, який отримав робочу назву «Лідерські курси», стартував влітку минулого року. Перші три десятки слухачів навчались за спеціалізаціями «Управління діями підрозділів механізованих військ» та «Управління діями підрозділів наземної артилерії». Вимогами для вступників є наявність вищої освіти не нижче освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр», придатність за станом здоров’я до служби в Збройних Силах України та успішне складання вступних іспитів.

Право вступати та навчатись за цією програмою мають як діючі військовослужбовці, так й ті, хто до цього не проходив служби в армії. У разі вступу остання категорія підписує контракт на проходження військової служби та забезпечується усіма визначеними видами забезпечення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ