Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У Львові в музеї Шептицького представили "Малярство: Віктор Москалюк, Михайло Демцю, Борис Буряк"

1/3
Сьогодні, 9 травня, у Національному музеї у Львові імені Андрея Шептицького, презентували спільну виставку трьох народних художників України. Виставка "Малярство: Віктор Москалюк, Михайло Демцю, Борис Буряк" - демонстрація нових сторін творчості митців. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Серед перших відвідувачів виставки голова Львівської ОДА Олег Синютка.

"Ми сьогодні насолоджуємось витонченими речами, надзвичайними творіннями мистецтва, тими людьми, які приносять не просто радість в наше життя, а які прославляють нас, наш рід, наше життя та землю. Але основне те,  що ті люди, які сьогодні не поруч з нами, наші захисники, вони точно знають, що є люди, які творять Україну не лише сьогодні, але й Україну завтрашнього дня. Нам точно є що захищати. Настане час коли нас не буде, але будуть ці твори, ця земля і віра в те, що це найкраща земля найкращих людей, які живуть в найкращій в світі державі – нашій Україні»,- зазначив Олег Синютка.

Борис Буряк, Михайло Демцю, Віктор Москалюк – художники, котрі багато працюють і представляють свої роботи на численних виставках і в Україні, і за кордоном. Їхні полотна можна було оглядати в галереях та музеях Польщі, Німеччини, Бельгії, Австрії, Італії, Франції, Іспанії, Великобританії. Це яскраві й самобутні імена в палітрі українського мистецтва.

Уперше представили своє мистецтво ще в 1992 році. Друга і третя виставки, які відбулись у 1997 та 2004 роках, мали великий успіх.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ