Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У навчально-реабілітаційному центрі для дітей з вадами зору “Левеня” розпочався семінар

Сьогодні, 21 серпня, у навчально-реабілітаційному центрі для дітей з вадами зору “Левеня”, відкрився всеукраїнський науково-практичний семінар на тему “Вдосконалення діагностично-консультативної діяльності психолого-медикопедагогічної комісії (ПМПК) в умовах сучасного освітнього простору”. Про це інформує відділ зв’язків з громадськістю Львівської міської ради.
На семінарі обговорюватимуть питання необхідності детального обстеження дітей з вадами зору. Консультанти дефектологи ознайомляться з новими методиками роботи щодо обстеження хворих школярів. 
В обговоренні нових методик роботи з хворими учнями візьмуть участь консультанти дефектологи, завідувач центральної ПМПК, головний спеціаліст відділу дошкільної початкової та спеціальної освіти Міністерства науки і освіти України Галина Лабайчук, директор Львівського обласного Інституту педагогічної освіти Роман Шиян, заступник голови Франківської районної адміністрації Михайло Космина.
На семінар до Львова приїхали представники ПМПК з усіх областей України та Криму. ПМПК – спеціальна структура, яка діє при головних управліннях освіти в усіх областях.
Семінар триватиме до 23 серпня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ