Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У неділю Дрогобич відзначить своє 915-річчя

Урочисте святкування 915-річчя міста Дрогобич розпочнеться у неділю, 17 вересня. Разом із святкуванням Дня міста Дрогобич відзначатиме 140 років від дня заснування НПК «Галичина».
Як повідомив «Гал-info» міський голова Дрогобича Микола Гук, під час святкування планується провести конкурс «Красуня Дрогобич-2006», екскурсію-огляд міської ратуші, свято дрогобицької ковбаси, свято письменників та митців, концерт камерної та фестиваль підкарпатської музики, спортивні змагання. До міста на урочистості приїдуть делегації міст-партнерів, а саме Перемишля, Бжешова, Лігніца, Дембліна та Онєцко. «Також повинні приїхати делегації з Австрії та Італії», - сказав Микола Гук. Під час святкування Дня міста разом із консулом Польщі на місцевому кладовищі буде відкрито пам’ятні знаки померлим полякам. Крім того, пам’ятні знаки відкриють на могилі вояків УПА, які загинули тут у 1946 році.
Урочистості завершаться святковим концертом за участю «ВВ», «Скрябіна» та інших провідних гуртів країни.
Для святкування Дня міста у міському бюджеті Дрогобича виділено 10 тисяч гривень. Значні кошти для урочистостей надав також НПК «Галичина».     
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ