Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Новому Роздолі п'яний водій автівки на смерть збив мотоцикліста

фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
1/2
23 травня о 12.45 у місті Новий Розділ Стрийського району на вулиці Ходорівській сталася ДТП за участі легковика і мотоцикла.

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Як попередньо з'ясували правоохоронці, водій автомобіля "Део Ланос", 43-річний місцевий житель, не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з мотоциклом "Вайпер" під керуванням 54-річного місцевого мешканця.

Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав тяжкі тілесні ушкодження, його доправили до медичного закладу, однак він помер, незважаючи на зусилля медиків.

Як виявили правоохоронці, на момент ДТП водій автомобіля перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

У зв'язку з цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ