Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У новорічну ніч на Львівщині "спіймали" 13 нетверезих водіїв

13 нетверезих водіїв у новорічну ніч оформили патрульні Львівської області. Про це повідомили 1 січня Гал-інфо у пресслужбі Патрульної поліції Львівської області.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Провів старий рік 50-річний водій автомобіля Daewoo Lanos на перехресті вулиць Княгині Ольги — Володимира Великого.

Він, о пів на одинадцяту вечора, не обрав безпечної швидкості, не стежив за дорогою, не впорався з керуванням і виїхав на кільце.

Цей момент ви можете побачити на відео. Його зафіксували камери Центру безпеки міста.

Від перевірки на стан сп'яніння він відмовився. На порушника патрульні склали два протоколи: за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. Також винесли постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП.

Перший нетверезий 2021 року був у стані наркотичного сп'яніння. Його зупинили за порушення ПДР на вулиці Чуваській.

21-річний водій автомобіля ВАЗ 21083 виявився позбавленим водійського посвідчення на 3 роки.

Львів'янин відмовився від перевірки. На нього склали протокол за ч.3 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння втретє впродовж року) КУпАП. За рішенням суду йому загрожує позбавлення посвідчення водія на 10 років та штраф — 40800 гривень.

Окрім того винесли постанову за ч.4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП. Штраф — 510 гривень.

Загалом, цієї ночі патрульні Львівської області 2 батальйону склали 13 протоколів на водіїв, які керували транспортними засобами в стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння.

Закликаємо святкувати відповідально. Випили? Скористайтеся послугами таксі, тверезого водія, громадського транспорту чи йдіть пішки! Так безпечніше і дешевше!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ