Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Новояворівську відбудеться третій навчально-практичний семінар з питань приготування до подружнього життя

5-8 лютого 2007 року у Молодіжному реколекційно-духовному центрі м. Новояворівська Львівської області відбудеться третій навчально-практичний семінар курсу лекцій із ближчого і безпосереднього приготування до подружжя. Про це „Гал-info” повідомили у прес-секретаріаті глави УГКЦ.
 Метою цього курсу є підготовка спеціалістів для створення центрів доподружньої підготовки; напрацювання базової програми з ближчого й безпосереднього приготування до подружжя (на базі даної програми Єпархіальні комісії у справах сім’ї матимуть змогу опрацювати власні програми, пристосовані до конкретних умов Єпархій чи Екзархатів); обмін досвідом і напрацюваннями.
Учасники курсу зможуть доповнити базові знання з богослов'я подружжя та сім'ї, етики подружнього та родинного життя, пасторального богослов'я, психології подружжя і сім'ї, педагогіки виховання тощо. Під час практичних занять учасники матимуть можливість ознайомитися з існуючими програмами підготовки до подружжя та отримати методичні матеріали.
Заняття проводитимуть викладачі Українського католицького університету та Львівського національного університету ім. Івана Франка. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ