Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Новояворівську відзначили день спорту та нагородили хокеїстів «Галицьких Левів»

На Льодовій арені у Новояворівську відбувся спортивно-пізнавальний захід OlympicLab у модулі «здоровий спосіб життя» з нагоди святкування Міжнародного Дня спорту заради розвитку та миру. Спільний захід федерації хокею Львівщини та НОКу України у Львівській області зібрав аншлаг на трибунах льодової арени.

У програмі заходу були яскраві майстер класи з фігурного катання та хокею, підведення підсумків зимового сезону для хокеїстів та безпосередньо нагородження «Галицьких Левів».

Цьогоріч «Галицькі Леви» вдуге стали чемпіонами Карпатської молодіжної хокейної ліги і здобули бронзові нагороди у чемпіонаті ЮХЛ (Ю-20). Команда Ю-14 ще не завершила сезон, але у чемпіонаті України має хороші шанси фінішувати у першій трійці. «Галицькі Леви» дебютували в Українській хокейній лізі, де команда з Львівщини була наймолодшою у чемпіонаті. У матчах з такими командами як «Донбас», «Кременчук», «Білий Барс» та МХК «Динамо» «Галицькі Леви» набралися безцінного досвіду.

Участь у заході взяли керівники області та району, представники спортивного активу, гордість Львівщини – олімпійці, а також діти учасників АТО та переселенці, які були залученні до льодового майстер класу разом з Олімпійцями та юними хокеїстами.

Голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський привітав «Галицьких Левів» з успішним сезон і нагородив пам’ятними подарунками президента клубу та обласної федерації хокею Миколу Романюка, а також тренерський штаб команди на чолі з Михайлом Чіканцевим.

Справжньої окрасою святкування дня спорту та офіційного закриття сезону у «Галицьких Левів» стали показові виступити дітей з фігурного катання, показовий хокейний шоу-матч між «Галицькими Левами» різних вікових категорій та справжні майстер-класи з катання на ковзанах для дітей місцевих шкіл, учасників АТО та переселенців. Усі учасники святкового дійства з рук волонтерів-магістрів ЛДУФК імені Івана Боберського отримали подарунки від відділення НОК України у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ