Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Новояворівську знову готуватимуть молодих людей до подружнього життя

З 27-го по 30 листопада 2006 року у Молодіжному реколекційно-духовному центрі м. Новояворівська, що на Львівщині відбудеться другий навчально-практичний семінар курсу лекцій із ближчого і безпосереднього приготування до подружжя. Про це «Гал-info» повідомили у прес-секретаріаті глави УГКЦ з посиланням на Митрополичу комісію у справах сім’ї УГКЦ.
Метою цього курсу є підготувати спеціалістів для створення центрів доподружньої підготовки; напрацювати базову програму ближчого й безпосереднього приготування до подружжя (на базі даної програми єпархіальні комісії у справах матимуть змогу опрацювали власні програми, пристосовані до конкретних умов Єпархій чи Екзархатів) та обмін досвідом.
Учасники курсу зможуть доповнити базові знання з богослов'я подружжя та сім'ї, етики подружнього та родинного життя, пасторального богослов'я, біоетики, соціології та психології подружжя і сім'ї, педагогіки виховання, медицини, церковного та цивільного подружнього права тощо. Під час практичних занять учасники матимуть можливість ознайомитися з існуючими програмами підготовки до подружжя та отримати методичні матеріали.
Заняття проводитимуть викладачі Українського католицького університету та Львівського національного університету ім. Івана Франка.
Нагадаємо, перший такий семінар відбувався з 30 жовтня до 2 листопада 2006 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ