Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Нью-Йорку українці розкажуть про Єромайдан на “Майданобусі”

Українці у Нью-Йорку планують проїхати “Майданобусом” через усе місто, щоб сповістити американській громадськості про протестні події в Україні

Про це повідомило VIDIA.

Від початку протестів в Україні Нью-Йорк провів 5 власних Євромайданів. Наступної неділі, 12 січня, українці у Нью-Йорку збираються протягом двох годин їздити містом у автобусі, прикрашеному українською символікою та протестними плакатами.

“Ми вирішили показати усьому Нью-Йорку, хто ми, та продемонструвати місту нашу підтримку й  прихильність до України та усіх тих, хто бореться за демократію та право бути почутими”, – пишуть організатори на сторінці Maidanobus NYC.

За сприятливої погоди автобус вирушить о першій годині дня 12 січня за місцевим часом та курсуватиме містом протягом двох годин. Кошти, зібрані за участь у турі “Майданобусом”, підуть на підтримку київського Євромайдану.

Додамо, у США та Європі продовжують збиратися на акції солідарності із Євромайданом. Зокрема, у Нью-Йорку активісти провели форум-дискусію, де обговорили плани допомоги українським протестувальникам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ