Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У області крадуть «Москвичі», торгують наркотиками та збивають мотоциклістів

Вчора міліціонери Шевченківського райвідділу затримали 16-ти річного підозрюваного у викраденні автомобіля «АЗЛК-2140". Про це «Гал-Info» повідомив центр зв‘язків з громадскістю УМВС України у Львівській області. «Москвич» був викрадений 11 вересня цього року і належить безробітньому львів‘янину 1985 р.н.
Крім того, як повідомляє міліція Кам'янко-Бузький райвідділ міліції затримав безробітню місцеву мешканку 1962 р.н, у якої було вилучено 1,2 кілограм подрібненої макової соломки, а Залізничний райвідділ Львова затримав 18-річного самбірчанина, студента ПТУ, у якого було вилучено 31 грам маріхуани. 
 Також в області була зафіксована одна дорожньо-транспортна пригода, яка закінчилась летальним випадком. Аварія сталася на Золочівській трасі в неділю ввечері. 28-річний мешканець міста Глиняни керуючи "ВАЗ 21061" зіткнувся із 57-річним земляком, який керував мотоциклом "МТ-10" Внаслідок зіткнення транспортних засобів мотоцикліст отримав важкі тілесні ушкодження і був доставлений в лікарню, де від отриманих травм помер.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ